Velkommen til Annika von Holdt

Gæsteskribent på MettesUnivers

Jeg flygtede ind i min fantasi

Den succesfulde gyserforfatter, Annika von Holdt, kan ikke huske, hun nogensinde har set sin mor ædru.
Her fortæller hun for første gang sin historie, som visse steder er lige så gruopvækkende som hendes romaner.
 (Kilde: Artikel: Femina: Kultur - Kendte: "Jeg flygtede ind i min fantasi") 

 

Kontakt Annika

Kontakt mig

Skriv direkte til os her - hvis du ønsker oplysninger eller et tilbud:

Annikas Instagram

Lad dig inspirere

Bøger af Annika von Holdt

Pantomime

Beskrivelse: Sharon Crane har mistet alt, undtagen troen på sin uskyld og kærligheden til sin søn.

Der er gået to år siden den augustnat, hvor hendes mands elskerinde blev klynget op over en tagbjælke med et reb om halsen og bestialsk dræbt.

Sharon afsoner en behandlingsdom for mordet og har ikke set sin mand og sin søn i to år. Hun overlever på drømmen om frihed, retfærdighed og genforening med sin søn, indtil den morgen hun for første gang får chancen for at flygte ... og griber den.

Bøger af Annika von Holdt

Sov som de døde

Beskrivelse: I South Carolina ligger den gamle og pittoreske Golden Oak-kirkegård. Pga. den sumpede jord i Syden begraver man folk over jorden - i mausolæer, der er indrettet som rigtige huse med døre og vinduer. En aften hører kirkegårdens gamle altmuligmand, Charles Peabody, mærkelige lyde fra et af mausolæerne, et perlehvidt stenhus, der lyser i tusmørket. Da han undersøger sagen nærmere, finder han i krypten et barn - levende begravet!

Bøger af Annika von Holdt

Nattetimen

Beskrivelse: Forfatteren Sean Reeve og hans hustru Caitlyn har købt et dejligt, gammelt hus i Berkshire i det sydlige England. Det ligger i et naturskønt skovområde tæt på en smuk sø, og ægtefællerne er lykkelige, da de flytter ind. Ganske vist siger rygterne, at huset er hjemsøgt af den tidligere ejers lille datter, som druknede i søen, men det slår Sean hen, for han tror ikke på spøgelser.